Snart åker jag

Snart bär det av till Konfalägret. Då blir det en såkallad "bloggpaus" i två veckor.


Till bussen...


Packningen..

Om jag inte skriver något mer, så Hej då! Jag kommer sakna att blogga, men det kommer massa bilder, får jag hoppas, när jag kommer hem! ♥♥

Läger imorgon

¡Hola!
Nu har Clara åkt hem och  jag sitter här framför datorn som vanligt. Idag ska jag framförallt koncentrera mig på att packa klart till lägret som jag åker på imorgon! Det ska bli jättekul, men jag är nervös också för att det ska bli pinsamma lekar där man ska springa och typ kulla varandra. Det gillar vi inte!

Egentligen skrev jag bara nu för att lägga upp bilderna från igår, inte så många, men några i alla fall.
Hare gött tills nästa gång jag skriver!

Okej! Nu blir jag sur. Jag råkade radera alla bilder från kameran! Hur korkad får man vara? Jaha då lägger jag väl ut en bild på Hampus då. Suck!


Nu säger vi...

...Godnatt igen!
Jag ska bara säga att vi bowlade idag och Clara vann, med min hjälp! Hade inte jag rullat den där bollen så att hon fick strike så hade det blivit lite jämnare! haha

För dom som inte fattade någonting, kommer en förklaring:
Hon sa åt mig att jag skulle spela på hennes tur en gång efter att jag inte fick ner någon kägla på min omgång. Jag tänkte att jag skulle förstöra lite för henne eftersom att hon låg före, så jag ställer mig där banan började och rullar iväg bollen. Och såklart träffar den i mitten och får ner alla käglor! Det var inte kul!

Det kommer lite bilder imorgon, batterierna är slut i kameran så jag kan inte lägga in bilderna på datorn. Sorry...

Godnatt!

Gästis

Halli hallå alla glada (och ledsna såklart, eller nej förresten, ni får inget hej förrän ni också blir glada!)

Therese är just nu på konfaträff så det är Clara som skriver. 
Fast jag vet inte om jag vågar vara ensam i Thereses läskiga hus med hennes läskiga familj, kan nån lära mej lite självförsvar ifall läskiga hunden attackerar mej?






                                           PLUS



                                        ÄR LIKA MED

                





                                                  OH-OH!





Mamma!

Godmorgon!
Nu är jag och Clara uppe och vi ska snart äta frukost. Det var mamma som väkte i alla fall mig och jag hade en jätterolig dröm! Det handlade om seriemördare som ja... mördade folk och mamma väkte mig precis när det var uppgörelsen, alltså att superskurken och superkvinnan skulle slåss och en av dom skulle dö. väcker mamma än. Det är typiskt! Dom som sjöng opera och allt.
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Vi skulle träffat Ryan, men han fick feber stackarn, så nu vet jag inte. Vi kanske solar om det är en sol ute eller gör något annat skoj.


Såhär såg det...ungefär ut i min dröm, bara att det var 50+are...

Goodnight!

Nu ska jag och clara göra oss iordning för natten. Det är ju en dag imorgon också!


Clara sminkade mig litegranna. Det vänstra (från erat håll) är blåtonat och det andra är i brunt.




Vi tog lite stenbilder

Och innan vi går och lägger oss kör vi en liten outfit också:



Clara:
Jeans - Disel
Jacka - Gina Tricot
T-shirt - Cubus
Armband - Lite överallt



Therese:
Kofta - Gina Tricot
Body - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot

Var är Therese?


Är det ett bord?
Är det en människa?
Nej, det är Therese under ett bord!

Gymnasium

Hej!
Jag tänkte säga att jag inte har haft någon aning om vilket gymnasium jag vill gå på, men nu vet jag det!
Sonia gav mig en länk till ett djurgymnasium här i stockholm där man kan ta inriktningen hund!!!!! Det är perfekt! jag har ju alltid velat jobba på ett hunddagis coh det får man lära sig på det här gymnasiet! Och dessutom får man jobba tillsammans med hundar!!!

Djurgymnasiet



Leeo1.jpg image by MRKING88




Therese säger...

...Godnatt!
Nu ska jag göra ett försök att sova. Det kommer ta ett tag, men vi kan väl ge det en chans. Imorgon kommer Clara också, så jag måste vara pigg! Annars är det ju inge kul. Jag måste måla om naglarna också, men det får bli imorgon. Jag hatar mina naglar! Jag har fått pappas naglar, alltså dom går av hela, hela tiden, och det är ju bra för killar eftersom att dom inte ska ha långa naglar, men för mig som vill ha långa fina naglar och inte kan det är det inge kul. I och för sig gör väl inte det så  mycket eftersom att jag spelar tabla och kan därför inte ha långa naglar, men på sommaren skulle det vara trevligt men nej! Tur att jag har så små händer så att man inte lägger märke till dom. haha

Clara! Vad ska vi göra hos mig? Jag är pank, men mamma sa att vi kan spela bowling eller nåt. Och så kan vi ju åka till badberget eller något annat badställe om det blir fint väder. Glöm inte badkläder!

Nej, nu ska jag sova! Kanske läsa lite i tråkboken...



Shoppoholic?

Hej!
Nu är jag hemma från Kista. Vi kan väl säga att Brüno var annorlunda... Jag köpte en jättefin topp och en kofta. Jag tror att jag har blivit en liten shoppoholic! Jag fick mitt barnbidrag för 8 dagar sen och det är redan slut! Det är verkligen inte jag. Jag är den ekonomiska i våran familj, men nu  har jag hittat massor hela tiden och man måste ju passa på ju.
Jag, Mill och Sonia blev hur skrattiga som helst och ja, gick och gapskrattade hela tiden. Det måste ha varit popcornen..

Enjoy!


Pizzorna och colaglas.


Sonia och Hampus


Gissa vem som tog den stora menyn och vem som tog knattemenyn...


Såhär tyckte Marilla och Sonia om Brüno


Linnet köpte jag på cubus för 100 kr


Koftan köpte jag på Gina tricot för 199 kr

Pizza och bio

Godmorgon!
Idag kommer Mill och Sonia först till mig och äter pizza och sen drar vi vidare till Kista för att se Brüno, som jag har tjatat om ett tag nu...
Jag är lite orolig över hur det kommer bli på lägret, för jag har ju gått upp ungefär elva ganska länge nu. Och på lägret ska man gå upp kanske vid 8! Man får inte ha med sig mobil heller, alltså ska dom väcka en eller nåt. Hoppas att jag vaknar.
Nu ska jag äta frukost och städa! Det ser ut som en sopptipp i mitt rum just nu på grund av packningen till lägret.



Knäppt

Det känns konstigt att det har gått 47 dagar av 71 dagar på sommarlovet! Det har gått så himla snabbt.
Jag ska läsa tre böcker av samma författare till en svenska uppgift som är i september eller oktober och jag har inte läst klart den första boken än! Den är så himla konstig och tråkig så man spyr på den bara man kollar på den.

Och för att klaga lite mer kan jag berätta att jag är så himla sprallig att det sprätter i benen på mig! Jag vill dansa! Jag längtar sååå till skumpartyt det ska bli så himla skönt att sträcka på sig lite. haha
Idag är det Måndag också så det är inget på tv heller...
Imorgon däremot ska jag på biobiobio med Marilla och Sonia. Vi ska äntligen se Brüno. Vi får hoppas att det blir av den här gången. Vi ska äta panpizzor som görs på Norrvikenpizzeria. Det är som vanliga pizzor fast kanske två storlekar mindre men med mer fyllning.



Säg inte att det inte börjar vattnas i munnen när ni ser den här bilden!


Morgonens låt



Man blir beroende! Jag går runt och sjunger ARRRRRAB MONEY och så gör jag den där töntiga "dansen" som dom gör i refrängen.

Godnatt

Hej!
Tänkte bara säga god natt. Inte för att jag ska gå och lägga mig än, men ändå!

GODNATT!! ♥♥

Varit hos Mill...

Hej!
Jag har inte skrivit något idag, som ni kanske har märkt, för att jag har varit hos Mill. Sonia och jag åkte till kyrkan, eftersom att Mill gick på sin sista gudstjänst innan konfan, och så satt jag där och filmade när sonia "dansade". Efter det åkte vi till Norrviken och hyrde två filmer "Legalley blondies 3" och "House of bunnies". Legalley blondies 3 funkade inte för att den hade en repa, så vi kollade bara på House of bunnies och åt chips och drack cola (jag åt godis också)...
Den var jätterolig! haha

Nu på kvällen ska jag på bio, "Harry potter 6".

Imorgon är den enda lediga dagen jag har kvar innan lägret, så då ska jag passa på att packa klart, städa hos firrarna (dom har ätit upp äggen förresten) och så ska jag väl städa och göra fint i mitt lilla rum.
Vi ses lite senare, jag såg precis att en av mina elaka fiskar typ gräver i sanden!!! Är det ungar pågång utan någon pappa? Fiskar alltså...

har man ingen toffs...

... får man hitta något annat, vilket jag gjorde!








God natt!

Hallå!

Jag, Marilla och Sonia har pratat, alla tre samtidigt, i telefon i 1 timme 12 minuter och 44 sekunder! är det inte helt galet?!



Ryan var här

Hej hej!
Idag har Ryan som jag sa tidigare varit här. Det var jättekul som vanligt! :)
Jag har packat lite till konfan, det är ganska mycket man ska ha med. Det är helt sjukt att det är så himla ljust ute fast klockan ändå är halv nio. Det är störande för man är trött, inte än, men man kan inte sova för det är alldeles för ljust ute...


Ses senare eller imorgon!



 


--

Hej!
Just nu är Ryan hemma hos mig och vi typ chillar,mysar haha jag har försökt mig på cs, det gick inte så bra...
Nu ska vi äta popcorn så vi ses sen


Hej hej ♥♥


Fiskar konstiga...

Idag ska Ryan komma hit. Jag ska hämta honom vid tåget som kommer 13.35. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men det löser sig. Igår hade jag 16 läsare, det var inte dåligt för att vara fredag!
Igår la mina fiskisar ägg, igen! Det konstiga är bara att det är en fisk, som inte är förälder eller ens samma sorts fisk, som "vaktar" äggen från föräldrarna!? Antingen tycker den att det är hennes tur att få ungar men hon har ingen man så hon tar deras ägg istället, eller så vill hon ha dom till frukost för sig själv... Mina fiskar är lite skumma dom.
Nu ska jag ta mig till duschen.
Ses senare!


Det är den guldiga och den vitas bror som har bebba. Nej Devil har inte börjat leva igen, men det är en gammal bild.

--

Jag har jättetråkigt och är jättepigg men samtidigt trött, så jag skriver lite. Inte för att jag har någon aning om vad jag ska skriva...
Jag kan berätta att Ryan kommer hit imorgon och att Sonia har hämtat biobiljetter till Brüno som vi ska se på tisdag. Mitt spotify fungerar inte för tillfället. Jag vet inte vad som hände, det fungerar bara inte helt plötsligt. Det är ganska jobbigt eftersom att jag är ganska beroende av musik. haha jaja, youtube funkar också.

Snart åker jag och Marilla på konfaläger! Det ska bli jättekul tycker jag, Mill tycker inte likadant menmen... vi åker i alla fall om 6 dagar och kommer hem om 20 dagar Förlåt! Mill har rätt! Det är såklart om 8 dagar vi åker och då kommer vi hem om 22 dagar alltså vi åker den 1:a och åker hem den 14:de. Då kan jag inte blogga någonting för det finns ingen dator och man får inte ha med sig mobilen så vi kan väl säga att jag tar en "bloggpaus" i två veckor. haha
 
Nu ska jag gå och kolla på någon tråkig deckarserie. När jag ändå är inne och ändrar kan jag ju säga att jag aldrig kollade på någon deckare, jag satt vid datorn istället och tråkade...

Sonia! Inte okej!

Hellu!
Nu är jag hemma. Sonia skrev i det förra inlägget att jag skulle skicka ett inlägg för att vara mer aktivare, men det fungerar tyvärr inte! Jag har försökt mmsblogga två gånger, men dom kommer inte fram. Det måste du fixa Sonia. Jag har i alla fall varit hemma hos Anna och Jenny. Det var jättemysigt! Vi kollade på 4 och en halv filmer, tog massa bilder, åt nachos och godis såklart. Nu ska jag rensa i min byrålåda. Det är konstigt. Man kan rensa och slänga hur mycket som helst, men det är ändå lika mycket kvar...

Här är filmerna vi kollade på...











 

surprise guest!

Hallooojsan!! Här har ni Sonia!!! Yesyes, sonia!!! Hahah!
Jag har hjälpt tessan med en grej som gör att hon blir aktivare på bloggen!!! När hon skickar det första inlägget så fattar ni ju vad det är! ;)
Hon är hos anna och jenny och hon hälsar säkert därifrån! Jag ska åka och hämta biobiljetterna idag. Jag tessan och mill ska ju kolla på brüno på tisdaaag!! YEEEEY! Tessan I miss you!!!
//Sonia.

Grattis Ludde!

Hej!
Idag fyller min kusin 17 år. Grattis grattis! Jag vet att du inte kommer se det här, för att du inte läser min blogg... Jag var faktiskt först med att gratta dig, 00.00 skrev jag i din logg på facebook mohaha! Slå den!

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt... Annars ska jag väl gå ut med plumpen, byta lakan. Men nu ska jag äta frukost. Jag är vrålhungrig.

Jag vet vad jag ska göra! Min kära syster Annabanana ringde och frågade om jag ville komma till henne och självklart kommer jag!

Ses snart!


Den här bilden har jag bara för att visa Mill att jag  faktiskt åt blåbärspaj, inte bara sa att jag skulle äta det.


Den här fina ängeln fick jag av Anna. Jag älskar den!

Nattens låtar


Beyonce - sweet dreams



Chris Brown - Lottery


Chris Brown - Take you down


Chris Brown & Kanye West - Down

--

Hej!
Idag har Ryan varit här. Det var jättekul! =)
Jag ska åka till mormor och morfar snart, så vi ses ikväll när jag kommer hem.



22 juli

Hej!
Nu tänkte jag bara säga att Marillanpillan och Aloubabalou ska åka härifrån. :( Det var jättekul att ha er här! Även om Hampus var en dirtyboy mot Alou, så var det jättekul!

Chattingtime

Hej!
Nu är jag och Mill helt slut! Vi gick in på playahead, fråga inte varför, och upptäckte den otroligt roliga videochatten! Folk satt och filmade sig själva medan andra chattade med dom. Vi har haft jättejättekul dom 3 senaste timmarna. Vi har skrattat hur mycket som helst och kommer säkert ha träningsvärk imorgon.
Men vi tänkte ta vårat förnuft till fånga och gå och lägga oss. Förlåt nu ville Mill ändra lite i meningen och skriva att det var bara jag som ville ta mitt förnuft till fånga, inte hon, för hon har inget förnuft tydligen. Ja...
Sov gott i alla fall!

xoxo
Tessan and Marillagirls
Ha!


Jag hade tyvärr ingen bild på mig och Mill, så det fick bli min söta Pelle istället.

Fint besök

Hej hej!
Nu är Marilla och Alou här och hälsar på. Jag tänker inte skriva så mycket, jag låter bilderna visa vad som pågår...


Hampus tycker att Alou är tråkig som inte vill leka 24/7 haha










Alou


Alou och Hampus- check out Hampus gigantiska tunga


Tisdag 21 juli

Idag ska Marillanpillan komma med Alou, eller okej först ska jag till stinsen och köpa ett par skor som jag blev kär i igår men inte kunde köpa och klänningen! Hoppas att den finns. Efter Stinsen ska jag möta Marilla och Alou på sollentuna station och så går vi hem till mig. Alou och Hampus är ju bästa kompisar. Dom är så söta ihop, men jag tror att Hampus är lite rädd för Alou när hon petar på honom haha ellerhur Mill! Bilder kommer ikväll.

Jag vaknade nyss och det sista jag drömde var jag hur full som helst. Det var jättekul! haha jag var på en fest och var full och åkte tunnelbana fram och tillbaka och pratade om hur full jag var hela tiden. haha

Ja, nu ska jag städa vidare och sen knalla iväg.
Ses när jag kommer hem!


Fina fina Alou

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ses imorgon! Då händer det massor, men det säger jag imorgon...


Corall

Jag har kommit på en sak.
Jag älskar färgen corall! Den är lixsom inte rosa inte röd, men ändå väldigt likt båda. Den passar till väldigt många andra färger och det är väldigt snyggt att ha kläder, nagellack i färgen corall när man är brun. Jag fick ett nagellack i födelsedagspresent som är corall och jag älskar det! Jag har aldrig nagellack annars, men den här älskar jag. Namnet corall är också underbart, mjukt och det låter som thailand eller nåt annat vackert land tycker jag.


måndag 20 juli

Hej alla bloggläsare!
Nu är jag och Mill hemma hos mig. Det blev ingen klänning, tröja eller gummistövlar. haha
Istället blev det:


haha ja... en tubtop från H&M 79:50 kr


Linne H&M 79:50 kr


Linne från Gina Tricot 29:00 kr


ehm... trosor Gina Tricot 24:50 kr


en bh, som är lite för liten, men vad gör man det var rea... H&M 49:50 kr


Tröja Gina Tricot 49:50 kr

Det var meningen att Mill också skulle köpa en likadan grå tröja, men när vi skulle prova kläderna hemma såg det ut så här...


Mjukisbyxor! haha Gina Tricot 49:50 kr


Linne från Gina Tricot 29:50 kr

Nu ska vi äta våra ben och Jerry´s och kolla på FOTC....


Pishfood är min och Halfbaked är Mills

Ny mobil...

Hej!
Jag fick en fråga om jag hade en ny mobil.
Och ja, det har jag. Jag fick den i födelsedagspresent av mamma och pappa. En w508i


Ändrade planer

Godmorgon!
Sonia har blivit sjuk, så jag och Mill åker till kista själv, men vi går inte på bio. Jag ska köpa en klänning och en tröja från Gina tricot och Mill ska köpa gummistövlar till konfalägret.
Nu är hela syskonskaran hemma här, så det är mycket folk, men så mycket roligare!
Jag har lärt Hampus nya trix också! Jag vet inte heter det. haha jag visste inte vad jag skulle kalla trixet så det blev jag vet inte... Det är svårt att förklara, men det ser ut som sitt vackert fast han sitter med ryggen mot min mage... fattar ni? hehe jag lägger upp en bild nu så får ni se.
Nu ska jag göra mig iordning för kista, så vi ses senare!


Jag vet inte


Jag gillar min lillasyster!

19 juli

Hej hej!
Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma ett tag, okej jag har varit hemma väldigt länge...
Ja.... jag och Ryan var och badade på ebadet, jag vet fortfarande inte vad den heter. Det var jättekul! =)
Jag är jätterastlös och det känns som att jag har massor att skriva, men tyvärr kommer jag inte på något. haha Jag är ju lite annorlunda jag. ellerhur Mill och Sonia!?
Imorgon blir det bio iallafall med Sonia and Marilla. Brüno.
Ses då!


Ryan full, trött. Vet inte riktigt...

Tyvärr så var dom andra bilderna inte så... ehm ja, bra...

Godmorgon

Hej allihopa!
Jag måste bara säga att det var helt otroligt att sova i sin egna mjuka, varma säng inatt! Det enda som störde mig var akvariet, men jag är van att somna med huvudvärk, sova med huvudvärk och sedan vakna med huvudvärk, så det är inga problem. Idag ska jag till ett badhus med Ryan, jag kommer inte ihåg vad bahuset heter men det började på E, tror jag, och det ligger i stan. Jag har massor att göra innan jag åker. jag ska tänka på om jag orkar städa, kanske städa, duscha, klä på mig och gå ut med vovven. Ja, det var allt tror jag.

Jag får inte glömma att berätta att Mill kommer hem idag från åmål!!! Imorgon ska jag, mill och Sonia gå på bio och se Brüno.

Jag kan berätta också, för dom som känner mig, att jag har nytt nummer med comviq...

Nej nu ska jag börja fixa mig, jag kan ju inte sitta här och lata mig hur länge som helst!
Ses när jag kommer hem.


Hej då!

HEMMA!

Hej hej!
Nu är jag hemma! Åhh vad det känns bra att sitta framför datorn, känna datorns lukt, säga ordet dator! haha det var ett tag sen man satt vid en dator...
Men det var jättejätteskönt på Åland! Det var en jättefin sandstrand vid vattnet som vi låg och stekte på hela dagarna. =)
Jag tog tyvärr inte så bilder, men jag visar såklart dom jag tog.

Johanna påväg till båten


johanna och Viktor spelar på båten. johanna vann säkert 100 kronor! haha turgumma


Badstranden kanske 2 minuter från vårat hus :p


Mill ringer på min födelsedag. hmmm undra vad hon ska sjunga...


En bäck


Vi var på ett safari och klappade kronhjortar...


... matade strutsar...


...och tittade på vildsvin.


Vi spelade minigolf


Johanna kollar in när kusinerna skjuter


Viktor och Johanna... inga kommentarer. :p


Johanna och Viktor äcklade mig genom att peta sig i ögonen, usch!

SLUUUT!

Imorgon ska jag träffa Ryan i stan och sen ska vi åka till ett badhus och bada :p
Ses imorgon!


FEST!

INSPARKEN 09 XXL SKUMPARTY 4 SEPTEMBER 2009 I GAMLA TRYCKERIET! 1500 PERS

UV-BUBBLOR, GRYM LASER, MASSA GIVEAWAYS OCH INGA MINDRE ÄN DJ QUALITY OCH DJ SAMVICE PÅ PLATS

MISSA INTE ÅRETS ROLIGASTE FEST, KÖP DIN BILJET REDAN IDAG!



Bilder från imorse


Jenny


Johanna


Jenny lyfter Johanna...


...


...Johanna uppe på Jennys rygg :p


Jenny kastar ner Johanna på sängen...


...och tar kort med mig istället haha

--

Här kommer lite bilder från idag...




Ryan´s snygga tatuering


Hampus tänder :p






jag hehe


Hampus och hans kompis Ankan :p


Fredag 10 juli

Hej!
Nu sitter jag här och väntar på att Ryan ska komma. Jag och Hampee ska hämta honom på stationen fem över halv tre.
Har jag sagt att jag fyller år om tre dagar? Om jag inte har sagt det säger jag det nu. Jag fyller år om tre dagar. Så!
Jag har massor att göra idag. Förutom att Ryan ska komma så ska jag byta Pelle´s äckliga bur, Bada Hampus så att han luktar, ja godare än vad han brukar iallafall. Jag har packat lite, men det är mycket kvar. -,-
Om jag inte har sagt det, ska jag till Åland imorgon con mi familia.
Då kommer jag inte kunna skriva, eftersom det inte finns nåt internet där :( men jag får se om vi kan lösa det på något sätt. Men förvänta er inte att jag skriver nåt mina 6 trogna läsare :)
Nu ska jag gå och möta Ryan.
Ses senare!

Stinsen

Hej!
Idag har jag, mamma, Jenny och Johanna varit i stinsen och shoppat.
Det här köpte jag:



Jeans - Gina Tricot 400 kr
Tröja - Gina Tricot 149 kr


Jenny på Gina Tricot

 
Man fick inte gå på glassdisken :(                                       Dåligt tycker jag!



Jag fick en kommentar om hur det går med läsarna. Ehm ja, det gick väl sådär :S

 
haha nu är det som vanligt igen. Det var som att 48 stycken samtidigt bestämde sig för att kolla på min blogg. Konstigt!

Hemma

Hello!
Nu har jag kommit hem, eller okej jag har ätit också.
Först mötte jag Clara och Julia på centralen och så gick vi och mötte Ryan.
Vi gick runt i gamla stan och pratade lite.
Kl 6 åkte Clara och Julia hem till sig och Ryan och jag tog tåget hem till mig. Vi badade Hampus och gick till vallen och pratade lite där med. :p Det var jättekul!

JAG GLÖMDE KAMERAN!!!!!!!!! Dumma dumma mig! Jag gör alltid det :(

p.s. vi såg Krille, bloggaren!!!! Nu har jag sett Kissie, Dessie, Paow, Amir och Krille i verkligheten mohaha. Slå det!

8 juni

Hej!
Idag ska jag åka till gamla stan och träffa Ryan och Clara kl 3. Det ska bli jättekul! Det är första gången sen festen jag träffar Ryan och det är alltid kul att träffa clara eftersom vi bor långt ifrån varandra :)
Jag tar med mig kameran och fotar.
Just nu "städar" jag mitt rum. Jag fattar inte varför man har så himla mycket grejer, asså småsaker som ligger överallt och hur mycket man än plockar undan finns dom där ändå.

Nu ska jag fortsätta "städa" så vi ses när jag kommer hem!


Gamla stan :P

Hem

Hej! Idag åker jag hem från fina hälsingland. Jag har känt mig illamående och yr under hela tiden, och Johanna har inte gjort det bättre precis! :/ När jag kommer hem ska jag skriva minst 3 inlägg per dag! Jag har försökt skriva, men försök få Johanna att ge ifrån sig sin dator frivilligt! :p Jag har tyvärr inte så mycket batterier på min iPod, så om jag vill att det här inlägget ska publiceras måste jag sluta skriva nu. Ses när jag har kommit hem! €:)

Ljusdal

Hello!
Nu ska jag åka in till ljusdal och shoppa loss! haha
Ses när jag kommer hem ;)


5 juli

Hej!
Nu skriver jag från ipoden igen. Det var ett tag sen.
När jag låg och väntade på att johanna skulle vakna tänkte jag på om knark hade varit godis och godis var knark.
Tänk er vad hemskt om det skulle ligga knark i lösgodisburkarna och så skulle det stå över dom en beskrivning på knarket. Haha Eller tänk er att en polis kommer till dig och genomsöker er bil och hittar en påse geléhjärtan hehe

Ett barn till sin mamma på ica:
Barnet:
Mamma kan vi inte köpa lite marijana, snälla!
Mamman: Nej vi ska inte ha någon marijana idag, det är bara en vanlig liten måndag idag.

Ja, jag tyckte att det var kul iallafall! Okej det var kanske inte så kul, men vad ska man annars hitta på när man väntar på att sin lillasyster ska vakna?

Inte lätt!

Hej igen!
Jag kom på att det är inte lätt att vara både blondin och blåögd! Jag är jättelättlurad och jag har verkligen inte alla hästarna i stallet. Ja, stackars oss blåögda blondiner :p

4 juli

¡Hola amigos!
Jaha. Vad ska jag skriva nu då? hmm... Kanske att jag är i Hälsingland nu hos Farmor och Farfar och att Hampus, min underbara hund, var jättejobbig och slemmade ner hela mig. Vi har dvd i våran bil och ljudet fungerar bara på ena skärmen, så vi fick dela hörlurar, men det funkade inte så jag satt och lyssna på musik hela vägen istället.
Det får nog räcka för ikväll :p Kommer nog mer inlägg imorgon!



Har jag nämt att jag är släkt med Lil babs som också bor här i Hälsingland? Inte nära släktingar, men ändå!

Hallå! Rekord!

Hej!
När jag kollade på min statistik, såg jag att det var 48 läsare igår!!!! Det är ju helt sjukt! jag gick från 6 stycken till 48!
Jag bara satt ock gapade, och jag gapar fortfarande haha
Det var nog tack vare maskinlägget. haha
Men oj vilken press man har på sin helt plötsligt!
Okej det är väl lika bra att hälsa alla nya läsare välkomna till min lilla blogg =) Hoppas jag inte tröttar ut er ;)





Jag är alltså väldigt chockad nu!


Kolla jag ljuger inte!

Fulaste masken!

Hello!
Idag kom Mill, men hon hade Sonia med sig också. haha jag blev så himla chockad när Mill helt plötsligt ropar, eller okej hon gjorde indianrop, och så hör jag Sonia skrika och springa mot mig! haha
Vi gick ut med vovven och träffade en pappa med son som vi pratade med, jättetrevlig :) Men hampus var helt slut när vi kom hem så att han inte orkade äta ens, och om han inte vill äta är det något fel med honom! haha
På kvällen nu har jag chattat med en kille från festen som jag och Clara var på och som vi också ska träffa på onsdag =)
Jag har också tagit på mig denna fina ansiktsmask som jag fick av marillan-pillan.

Haha det var den fulaste masken jag någonsin har haft!


Imorgon åker jag till hälsingland till min farmor och farfar, så jag skriver väl när jag kommer hem på tisdag :)

Mill?

Var är du Mill? Nu tycker jag att du ska lyfta din lilla kropp från sängen och komma hit! Annars hinner vi ju inte köpa halsbandet!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig.
Imorgon kommer Mill Kanske! Jag får inte veta om hon kommer eller inte. hehe Vi ska till stinsen och köpa halsband till min älsklingsvovve. Ett brett läderhalsband. Det är jättesnyggt på hundar och det passar på alla raser =)

Ses imorgon!



Jag hittade inget som var likt, så jag tog det som var så olikt som möjligt ;p

2 juli 2009

Hej!
Jag har inte så mycket att säga, det är svårt att vara klar i huvudet när det är så varmt ute och inne. Jag har solat lite, fixat med bilder på datorn och jag har... tränat!

Ni tänker:
Nej hon har inte tränat, hon är för lat!

Jag tänker:
Nej jag var inte lat jag gjorde mycket träning det gör svinont i magen! Bra jobbat mig själv!


Ja... jag tror jag åker till åland den 11 juli, så då kommer jag inte kunna skriva igen, men det klarar ni va?!
För dom som är kompis med mig på facebook har jag lagt ut massa bilder, bara så att ni vet...
Nej, nu ska jag gå och dricka vatten och gå ut och steka lite mer.



Hemma

Hej allihopa!
Om ni undrar varför jag inte har skrivit så är det för att jag har varit i strängnäs hos Clara. Nu är jag hemma och det är pappas födelsedag. Grattis pappa!
Jag har verkligen inget mer att säga än att det var jättekul i strängnäs!

Ses senare!




RSS 2.0