Skratt


Om ni spolar till 1.00 minuter så är det en otroligt rolig gubbe som skrattar HAHA!!

Bakgrunden till filmen

Det var såhär. Jag, Mill och Sonia var på väg från matsalen tror jag. Jag fick plötsligt en hilarious idea när jag såg Mills otroligt långa ben. Jag ville testa om jag kunde krypa imellan dom. Först tyckte Mill att det var en ganska konstig idé, men jag ville fortfarande göra den. Jag tror att Sonia jagade Mill för att Mill vägrade först, bara för att hämnas eftersom att jag vägrade att Mill skulle "hålla om mig" eller hur man nu ska skriva. Hålla armen runt mig. Sen efter en stunds skrattande och förvirring, började Sonia filma och showen kunde börja.
Så gick det till!

Dagens film


Gympa och.... vadå?

Här kommer ett lite gladare inlägg..

Eller inlägg och inlägg.. jag ska äta snart, så jag lägger bara upp några fina bilder från idag som Mill tog på gympan.

 



Det var från gympan... Gissa vad vi spelade...

Det här hittade Mill i toaletten när hon skulle kissa. Jag var ju bara tvungen att ta kort på det och lägga ut det på min blogg! Vet ni vem den skyldige är?

Jag tycker att det påminner lite om den "korven" vi fick på sicilien...


PAPPA :@

Hej!
Idag, eller just nu, är jag otroligt sur. Jag får alltid av någon konstig anledning alltid fixa maten när jag har dans och det alltid är bråttom och stressigt. Pappa kan gå och lägga sig på soffan och så säger jag till honom att jag måste ha mat snart en timme innan, alltså runt halv 5. Sen klockan 6 vaknar han och tycker att det är helt självklart att jag ska laga maten! Jag fattar inte. Idag ska vi äta pizza och jag sa till pappa klockan 4 cirkus, att han skulle beställa pizza, men neeejdåå! Då sätter han sig vid datorn och börjar prata med någon i 2 timmar! Jääättebraaa pappa, verkligen! Sen går jag till honom igen och säger att han måste beställa pizzorna nu annars kommer jag att få håll på dansen, nehepp då ska jag beställa pizzor och Johanna är inte hemma så jag skulle först ringa henne och sen beställa pizza. Johanna kunde inte komma hem på något annat sätt än skjuts, så då sa jag att pappa kunde hämta henne när han hämtar pizzorna, men det var tydligen jättefel när pappa skulle åka. Det är inte kul att vara trött, hungrig och stressad över skolan samtidigt. Jag lovar att jag kommer typ falla ner på marken död snart för att jag är så stressad och det här med maten på tisdagar och torsdagar gör verkligen saken inte bättre! 

Jag hoppas att inte mamma och pappa skiljer sig när jag fortfarande bor hemma. kommer jag krascha, garanterat! När mamma är borta, är det jag som blir "the second mum" och går runt och städar, går ut med vovven, (vilket jag alltid gör annars också för den delen eftersom att pappa vill spela golf hela tiden) lagar mat (om det inte är skräpmat, vilket händer rätt ofta eftersom att pappa inte orkar laga mat själv...)


Nu kändes det här som ett väldigt argt inlägg mot pappa, men det har jag rätt till.

  1. För det första är jag tonåring
  2. För det andra är jag sjukt hungrig och trött
  3. För det tredje tycker jag att det är på tiden att du ändrar dig!

Sådär ja!


Gissa vem

Gissa vem som har tränat på gym? Jo, jag!
Gissa vem som har ridit själv för första gången i hela livet? Jo, jag!
Gissa vem som är kär i Chris Brown, igen? Jo, jag!

Varför skriver jag det här?
Jo, för det sammanfattar den här helgen rätt bra. Jag och Clara gymmade, red och hyrde en dansfilm med Chris Brown, Stomp the yard, och jag blev kär...igen. Typiskt mig!







Gissa vem....

Rikard Ohlsson såklart!



Hos Clara

Hej!
Nu är jag hos Clara. Vi har kollat på idol och Anna Anka. Trevligt trevligt! ;)
Imorgon kommer två kompisar som vi träffade på öland för några somrar sen. Det var länge sen jag träffade dom så det ska bli jättekul! Vi ska till gymmet också. Det ska bli intressant om jag pallar haha
Ses nån gång!

Skola

Hej!
Snart ska jag åka till skolan och därifrån åka till kulturhuset(?) Jag har förresten världens största blåmärke från igår, när vi skulle hoppa ner i typ halv spagat fast det ena benet är vikt. Jag säger bara KNÄSKYDD!! Det är väldigt bra att ha... nästa gång...

 


Fullt upp

Hej!
Förlåt att jag inte har skrivit idag. Jag har varit och farit hela dagen. Först skola,där jag var helt själv fram till lunch, sen åkte Sonia och jag till barkys för att dom skulle fylla i praolappar, sen åkte jag hem och efter typ en timme åkte jag till dansen och dansade i 2 hela timmar! Det är såå kul med dans! När jag kom hem sen och skulle visa att Hampus börjar lära sig slalom, så kunde han på direkten! Jag älskar min Svampee, han är helt wunderbar!
Nu sitter hela familjen, förutom mamma som städar, i soffan och kollar på Click. Jag kan inte se den just nu för jag måste läsa.

Imorgon åker jag till Clara förresten så vi ses inte på hela helgen tror jag, om jag inte lyckas hoppa på Claras internetnät med min ipod och skriver en rad därifrån...






Glass, prao och Hampus

Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan. Jag har varit och handlat en massa för att jag ska göra glass och chokladpudding.
Det är prao vecka 45 och gissa var jag ska praoa!!!!! BARKY HUNDDAGIS!! haha Jag har längtat så mycket efter dagiset, så jag och Sonia praoar där en gång till den här gången är det bara en vecka, tyvärr.
Hampen har lärt sig att buga ordentligt nu utan att man behöver visa honom. Klickern var verkligen jättebra. Jag kan verkligen rekomendera den. Hampus hatade att träna förrut men nu älskar han det! Han viftar på svansen, göra massa tokiga saker och är allmänt glad. Och då blir ju jag också jättejätteglad!
Nu ska jag läsa, see yaah!




--

Godnatt!

I´m back!

 Jag får såna rysningar av den här videon. Jag var bara tvungen att lägga ut den.

Hej!!!

Nu är jag hemma igen! Det var varit jättekul. Jag har aldrig känt mig så utittad haha Den lilla, lilla staden var inte van vid att ha turister, så det var som att hela staden stannade upp bara för att kolla på oss när vi gick förbi. Dom tutade, visslade, förföljde oss. Jag var såklart rädd som vanligt, men det var askul! Jag kom hem vid halv 2 inatt och vaknade vid 9 för att Hampus väckte mig med sin underbara andedräkt Great! Men jag och Johanna gick upp och kollade på Happy Feet. Världens sämsta film efter Kommissarien och havet! Nu ska jag försöka få massa bilder från Sonia och Mill. Jag hittade inte min kameraladdare, så dom har varit mina fotografer.


Nu åker jag!

Hej!
Nu ska jag snart gå till bussen, som åker till skolan, som jag därifrån åker med en bil till skavsta, som jag därifrån åker med planet till sicilien!

Vi ses på tisdag! Jag kanske ska till barky's då, där jag praoade...
Men vi får se, jag kanske är helt helt slut efter resan.

Sicilien imorgon!

Hej!
Idag är det torsdag.. imorgon är det fredag! då drar ju jag till Sicilien med klassen. Ska bli skönt!
Min dag imorgon kommer se ut ungefär såhär:

  • Vaknar 07:20 för att gå upp och kolla på Kissie på vakna med the voice
  • Duscha, raka benen
  • Packa det sista och kolla att allt är med
  • Kanske skriva hej då här
  • Åka till skolan 11:05 och göra andra avundsjuka när vi åker iväg till skavsta flygplats
  • Ja, åka till Sicilien

När vi kommer fram, vid 20:30 hos nunnorna, så ska vi tydligen äta en trerättersmiddag haha Det kommer man ju orka efter typ ett tons godis.

Nej, nu ska jag ska jag gå och lägga mig.

Godnight!


Haha vi får ju hoppas att det inte ser ut såhär när vi ska åka.


Nehepp

Hej!
Costan, min danslärare, är sjuk idag, så det blir ingen dans. Och det är sista kvällen innan jag åker till Sicilien. Jag tycker att man borde få bestämma middag då, sista kvällen liksom, man vet ju aldrig vad som händer... Planet kanske kraschar och då kommer dom att ångra att jag inte fick den där sista QP-menyn.
Jag är ganska pissed off just nu. Jag skulle göra chokladbollar, men nejnej vi hade ingen kakao då går det ju inte. Åhh! Och sen ville jag ha thaimat, men nejnej det åt mamma till lunch så då kan hon inte offra sig och äta det en gång till. Åhhh! Sen ville jag ha hamburger, men nejnej det åt jag ju för inte så länge sen! ÅÅHH!!

Trevlig fortsatt kväll!
Det är ju i alla fall Idol ikväll...

Sovmorgon -.-'

Hej!
Idag är det torsdag och jag glömde såklart att det är en timmes sovmorgon.... så jag sitter här med huvudvärk och är sur för att jag antagligen kommer vara sur idag. haha
Idag är det dans!
Nu har jag fått order att gå ut med min vovve, så vi ses när jag kommer hem.

godnatt, kul och KATTASTROF!

Hej!

Nu är jag hemma från konfaträffen. Det var jättekul! Jag och Trine totalförlorade mot Emil och Hugo i biljard och pingis, men vi träffade i alla fall bollarna/bollen!

Nu ska jag sova, så vi ses imorgon! Juste jag kom på en sak!!! Hittar jag inte min kameraladdare imorgon, så kan jag ju inte ta några kort i Sicilien!!!! KATTASTROF!!!


Inte så hemskt

Hej! Idag är det, som jag sa imorse, onsdag. Den har inte varit så hemsk faktiskt, men den är inte slut än... Jag ska tydligen gå ut med hampus när jag kommer hem, som om jag inte brukar göra det?! Pappas anledning var att Johanna gick ut med honom igår och det är "min" tur idag. Nu ska jag gå till syslöjden, så vi ses när jag har kommit hem.

Onsdag

Hej!
Förlåt för att jag inte skrev igår. Jag mådde så himla dåligt på dagen, men sen på kvällen när det var dans, blev jag så himla speedad! Det var jättekul, i alla fall för mig. haha
Vi hade Ilan som lärare, som har varit med på floorfiller. Det var kul att testa lite annan stil. Nu ska jag snart till skolan. Okej om 50 minuter, men jag måste plugga innan, vi har spanska läxa/prov idag.

Idag är det Onsdag. Betyder att det är veckans tråkigaste och längsta dagen i veckan. Men det betyder också att det är konfaåterträff ikväll. Jag måste packa idag för sicilien. Vi åker ju på fredag om jag inte har sagt det...


Ilan.

Godnatt

Hej!

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag kollade på svenska hollywoodfruar. Jag säger bara OMG vad kul det är! haha
dom påminner lite om Dessie, Paow och Kissie faktiskt...


Dessie om typ 30 år?


Anna Anka för typ 30 år sen?


Snart slut...

Hej! Jag har jätteont i huvudet och vi slutar om en halvtimme. Då är det hamburger som gäller! Wohoo!

Stressad

Godmorgon!
Idag är jag inte lika sur som jag var igår. Jag är trött, men glad känns det som. Dock är jag väldigt stressad för att vi har en soläxa till på torsdag. Torsdag tänker ni, det är ju långt kvar. Men icke!

  • Måndag= Tabla, kommer hem vid 8.
  • Tisdag=Dans, kommer hem vid 9.
  • Onsdag= Konfaåterträff, kommer hem vid 10.

Ja, och sen är det torsdag. Jag har lite, lite tid innan dansen och konfaträffen. Dessutom vet jag inte vad jag ska göra för nåt, för jag var sjuk när dom gjorde det viktigaste. Man får betyg också. Great!

En bra sak är faktiskt att jag har tagit tag i svenskauppgiften som ska vara inne om en månad.

Vi ses kanske ikväll... det är inte så troligt.

p.s. Mamma jag måste fråga soläraren om läxan, det var därför jag inte gjorde den i helgen. Jag måste veta vad det är jag ska göra innan jag gör nåt. 


Jag = irriterad

Jag skulle inte sett klart den....

Världens sämsta film

Hej!
"Kommissarien och havet - den du inte ser", är den sämsta deckaren i hela världshistorien! Den är svensk, det är svenska skådespelare, men vissa är dubbade. Åhh vad jag hatar det! Det kan verkligen förstöra en film. Det är inte det att ljudet är osynkat, för vissa pratar synkat. Inte okej!

Aja. Jag ska sova snart efter denna tråkiga deckare. Jag måste se hur det slutar, jag blir inte rädd i alla fall jag är för irriterad. Det handlar förresten om kvinnor som blir våldtagna, i Sverige. Min mardröm, men dubbningen gör att jag inte blir rädd. Hon som spelade pippi är med också. Jag tror att det är hon som är mördaren haha
Hon är ju ändå världens starkaste tjej!




Och här har vi mördaren, jag är stensäker på det här! haha


Idol, kamera och mms

Hej!
Jag har inte så mycket intressant att skriva, menneeeeeeeeee jaa. Jag har kollat på idol, alltså avsnittet ifrån i torsdags. Jag missade det eftersom att jag var på dans. Man sitter här och drömmer och är avundsjuk på alla som faktiskt kan sjunga, som man bara ryser när man hör. Undra hur länge idol kommer att hålla igång? Ska dom bara sluta helt plötsligt något år, när alla som precis har fyllt 16 och har längtat efter att få söka och så bara slutar dom med det. Det går ju inte.
Jag hittar inte min kameraladdare! Jag vet inte vad jag ska göra, för hittar jag inte den så blir jag sur och det blir ni också eftersom att min blogg blir så himla tråkig. Hoppas att blogg.se fixar mms, så att det funkar för mig också. Jag ska testa en sista gång att skicka från mitt andra nummer. Jag gör det direkt efter att jag har lagt in inlägget. Alltså nu...

Hemma från Stinsen

Hej!
Nu är jag hemma igen från Stinsen. Vi köpte lite saker. Bara till Johanna, inte till mig. Eller jo, en Qp-meny på macdonalds och växter till akvariet.

Nu ska jag plugga/läsa vidare. -.-'  

Stinsen

Hej!
Idag ska jag åka/gå till stinsen con mi hermana menor, alltså min lillasyster för er som inte kan spanska. Hon skulle köpa jeansleggins och smink tror jag. Jag har inga pengar, så jag får nöja mig med macdonalds som mamma betalar.

Nu ska jag sminka mig lite och borsta tänderna. Vi ses när jag kommer hem! Då ska jag leta efter kameraladdaren.

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Filmen slutade bra, så nu kommer jag sova gott! Fast nu kollar vi på djurpolisen i sydafrika där det handlar om pittbulls som har varit i slagsmål och det är blod överallt, så vi får väl se hur gott jag kommer att sova...

100 gånger bättre... jag lovar!



Okej, det ser inte så bra ut, men det ser faktiskt bättre ut i verkoligheten! Och sen ska jag köpa nya växter och så snart...


Lördagkväll

Hej!
Nu är det lördagkväll. Jag och Anna sitter i soffan, själv eftersom att alla har övergivit oss, och kollar på "Dödligt vapen" på 5:an.

När jag kom hem från Mill, fick jag jättedåligt samvete för att jag inte har brytt mig om mmina fiskar på ett tag, så jag började fixa iordning det. Resultatet blev 100 gånger bättre än hur det såg ut innan. Bild lägger jag upp i nästa reklam...

Bilderna jag har här är min middag. Kronärtskocka. Heter det så? Och sen är det "köttfärsrullepåpinne", sallad och guacamole. Väldigt gott! Och lägg märke till hur snyggt jag la upp kronärtskockebladen...









Hilarious!

Hej hej!
Nu ligger jag och Mill här i sängen...på loftet...i ateljen...i mills hus....
Hon luktar jättemycket chips, för hon äter det.

- Vad taskig du e! Säger Mill skrattandes och äter vidare.

hmmmm... vad kan man mer säga? Jag drömde att jag nästan blev våldtagen. Mill drömde någonting om hennes pappa och sen kom han på riktigt! OMG!

Igår kollade vi på en film, som jag kanske sa, jag kommer inte ihåg... Den var bra i alla fall. Eller bra och bra, den var hilarious! Date movie hette den förresten...

Idag. Vad ska jag göra? Jo! Jag vet inte. Eller jag måste läsa, jag har fyra böcker jag måste läsa på en månad, oj. OMG så jobbigt!

Pappa spelar tennis nu...
Mamma städar nu...
Mill äter fortfarande chips nu...

I alla fall. Det är Lööööördag! Det betyder massa saker. Det betyder att man får äta godis, att det bara är en vecka kvar tills vi är på sicilien, jaa.. det var det. Hur skriver man förresten om man vill skriva: Det var roligt det det. ? Rolig tanke.

Vi ses när/om jag kommer hem.

Jag ville säga hej!

Hej!





(Jag är Mill förresten)


Så här gulliga bilder på Therese har jag på min dator

Fredag 11 september

Hej hopp!
Idag är det fredag och jag är hemma hos Mill. Jag ska vara barnvakt åt henne ikväll. Inget betalt får man... men vi hyrde en film istället, Date movie. Den ser rolig ut, ha ha.
Mill poängterade att jag skrev att det inte var någon dans igår och att det var bra, men det var ju helt fel! Det var dans och det var jättejättebra! Svårt, men bra.
Snart ska vi äta lövbiff och pommes frites med bearniessås. Yummie yummie for my tummie!
Och när vi ändå är inne på engelska, kan jag säga:
See you later aligator!

Undra vad som händer ikväll... det är ju 11 september...you know...


Torsdag

Godmorgon!
Idag är det torsdag. Det betyder sovmorgon en timme, ingen No och dans! tjohoo! Livet leker, typ...
Vi ses när jag kommer hem


Noprov

Hej!
Nu sitter jag hemma och pluggar No. Blä!
Men jag köpte i alla fall koftan. Den är jättefin, men tyvärr kan jag inte ta kort på den eftersom att min kamera är urladdad och laddaren är borta. Men det är den koftan från gina tricot, som går på reklam... ni vet...
Idag är det idol också. Jag missade igår för att det var dans. Jag kom hem 20.56. Kul va. Jag har väntat jättelänge också kommer man hem när det slutar liksom.
Jaja nu ska jag fortsätta plugga och kolla på gårdagens idolprogram på tv4.se.

Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag. Den värsta och jobbigaste dagen i veckan. Men man får tänka positivt, vi ska till naturhistoriskamuseét, så vi missar massa jobbiga lektioner, och efter skolan ska jag gå till stinsen och köpa en kofta på gina tricot. Efter det ska jag plugga... Det var inte bra, men det behövs. Jag har Noprov på fredag, om evolutionen.
Som vanligt kan jag inte röra mig för att jag har sån träningsvärk, men det blir nog bra. Det brukar gå över vid slutet av dagen, när man har rört sig hela dagen och mjukat upp.
Nu måste jag nog åka snart, så jag ska fixa det sista.
Vi ses efter skolan!


Dans

Nu är det dans nästa!



Jag dansar här om någon undrar. Bilden är tagen från Marilla om någon undrar...

MMS-blogg? Nehe!

Hej!
Nu har jag skickat ett mejl till blogg.se. Jag har skickat 6 stycken mms utan att någon har kommit fram. Grr! Det kostar ju också...
Jaja nu ska jag till skolan snart.
Jag slutar kl halv 1 för att jag ska på begravning och sen, kl halv 7, är det dans igen! tjohoo! (Till dansen alltså)
Vi ses när jag kommer hem.

Gdnt= ny förkortning på godnatt??

Godnatt alliopa!

Videoinlägg


Skola

Hej!
Nu är jag nästan helt frisk, så jag ska till skolan idag. Jag fick reda på att vi har en spanskaläxa till på onsdag, inte braaaa!
Jag har en jättestor långben i mitt rum också som Johanna upptäckte och den har antagligen varit där hela natten. Usch!



Nej, nu måste jag fixa klart det sista. Ses senare eller imorgon...

Godnatt

Hej!
Nu ska jag gå och lägga mig.
Vi ses imorgon, men det är inte säkert för det är tabla och jag kommer hem sent...

Mirakel?!

Idag är det söndag.

Vad mer kan man säga? Jag har söndagsångest, panik över att jag inte var i skolan förra veckan och missade så mycket. Sen är det ju dans på tisdag och torsdag också, jag längtar jättemycket, men samtidigt är jag orolig för att jag har missat så mycket i torsdags. Dom lärde sig jättemycket tydligen.

Jaa, det är väl bara att hoppas på ett mirakel...

Dagens budskap

"Kom ihåg: den som sår snålt får en snål skörd, och den som sår rikligt får en riklig skörd. Var och en skall ge som han har beslutat i sitt hjärta, inte med olust och tvång, ty Gud älskar en glad givare."


Läs texten 2/3 gånger, så förstår ni budskapet. Jag gillar denhär texten och tycker att det är ett bra sätt att sträva efter i livet.


Fjolliga filmer...


Mill smygfilmar mig och flinar ibland åt kameran, bara så att ni är medvetna om det.



Här säger Mill..... typ schhhh och ser upprörd ut i slutet av denna långa, långa, LÅNGA film

Barngeni?!

Hej hopp!
Jag och Mill satt och spelade barngeni och då kom några citat som är värda en plats här på bloggen...

Först ett påstående om Mill:
Mill ska svara på frågan om hur många sidor det finns på en tärning. OBS! Medan hon tänker har hon en tärning framför sig. Mill räknade istället på fingrarna: "En sida, två sidor, tre sidor"... etc. Haha

Här kommer hennes citat/försvar till denna dumma uträkning:
"Jag ville bara vara på den säkra sidan"
Haha!

Jag ska svara på vilket europeiskt land som var först med sedlar:
Jag svarar: "USA"
Haha!

Mill om den här bilden:
"Jag ser ut som en anorexiaman!"

 


HAHA

Här är mitt/vårat allra första videoinlägg! Enjoy...


Videoinlägg? Mill?

Godmorgon
Idag är det tablakonsert som jag sa igår. Sen ska, som jag också sa, marillanpillan sova här. Jag mår väl sådär, kunde mått bättre..

Idag hoppas jag att jag är lika flummig som igår, så kanske mill och jag kan spela in en video! Asså typ ett knäppt videoinlägg! Du har inge val Mill!

Goodnight!

Nu ska jag sova.

Jag är kär, igen.
Eller okej jag var kär i honom när jag såg filmen på bio, men jag blev kär igen. Anna, mamma, pappa och jag såg "17 again" och man kan ju inte låta bli att bli kär i Zac Efron! Vi såg "Hangover" eller "Baksmällan" också, den är asskön! 

Imorgon är det tablakonsert i bredäng och sen ska Marillanpillan vara barnvakt åt mig.






Aj?!

Hej!
Just nu sitter jag nere i mamma och pappas rum och kollar på "Överleva hajangrepp" och det är en tigerhaj som slet en docka, som tur var, i stycken. Och dom la ner dockan i vattnet för att visa att tigerhajar är farliga. Det dumma med det är ju att man tänker: "Puh, vilken tur det var bara en docka.” Men kameramännen då?! Dom är där nere med dockan dom också. Jag tycker att det är onödigt att utsätta sig för sån fara. Särskilt när dom gör det "bara för att", inte för att få veta mer om hajar och forska om dom.

Jag duschade idag! Wohoo! Okej jag gjorde det igår också, men idag kändes det som att man blev ren i alla fall. Jag tycker inte att man blir särskilt ren, även om man duschar hela tiden, när man är sjuk. Man känner sig fortfarande äcklig. Men nu känner jag mig fräsch (are) och framförallt piggare, men blir fortfarande yr och får jätteont i huvudet när jag ställer mig upp.

Det var lite kul...
Jag har precis satt mig för att äta, när jag känner att båda mobilerna vibrerar i mina fickor (Ja, jag vet två mobiler...) Jag kollar vem det är som ringer och då står det: Mill på ena och: Sonia på den andra. Så jag svarar i båda mobilerna. Jag hör bara skratt och när dom säger någonting är det bara mummel. Jag ville äta min mat, så jag la på mobilen med Sonia i, men såklart ringer hon upp igen och jag svarar såklart, korkad som jag är...
I alla fall så är dom på väg till donken för att äta lunch. Vi har 1 och en halv timmes lunch på fredagar, tror jag. Vi har i alla fall otroligt lång lunch så att man kan gå till... ja t ex donken som ligger kanske 7 minuter bort (4 min om man går med moi)

 

Tyvärr fungerar inte Internet här nere, så inlägget kommer inte stämma med tiden. 

Det här inlägget skrev jag kl 13.00 och nu publicerar jag det 4,5 timmar senare. Jag säger bara Internet!


Neje!

Godmorgon!
Idag tänkte jag faktiskt gå till skolan, men när jag gick upp halv sju för att ta tempen, sa mamma att hon tyckte att jag skulle vara hemma idag också. Jahaaa...

Tråkigt!

Jag har jättetråkigt! Ingen är hemma, jo Hampus men han sover som vanligt. Johanna kanske kommer hem..nån.. gång.

Det här skrev jag för några timmar sen och så började topmodel, så jag sprang och kollade på det och sen tränade jag Hampus och sen... ja.. jag glömde liksom bort..


Jag älskar denhär låten (och han som gör den också för den delen)




Vad är grejen?

Godmorgon

Idag mår jag mycket bättre än igår, men inte alls bra. Idag är det dans också, som jag inte får gå på för mamma, inte ens gå dit och kolla. Jag kommer att få det jättesvårt nästa gång. Jag gillar inte att vara sjuk!

En annan sak jag inte gillar är alla jamba reklamer på mtv. Dom är hela, hela tiden och det är så fåniga saker!
T ex så tycker dom att man ska köpa en pruttringsignal. Det är väl kul kanske första gången man hör den, men sen blir den bara konstig och irriterande. Samma sak med dom här sjungande djuren. Björnen, kaninen och nu en mullvad eller vad det nu är. Det var väl lite gulligt med en grön björn som sjöng med rolig röst, men samma sak där, man tröttnar efter att man har sett den en gång. Sen kommer det fler djur som gör exakt samma sak. Jag förstår inte.

Vad är grejen liksom?!






Cover: Kramis  




Strange

Hallo!
Är det inte lite skumt ibland? Jag tänkte imorse att det var länge sedan jag såg Pippi på de sju haven, och vad går på tv nu? Jo, Pippi på de sju haven! Haha



Sjuk!

Hej!
Ja, jag blev hemma idag. Usch! Jag som har dans på torsdag!
Just nu ligger jag och kollar på "Djurpolisen i Houston". Det är en häst som bara har ett öga, och det ser ut som om ögat har spräckts eller nåt för det är alldeles rosa och det ser bara ut som ett öppet sår.

Har jag sagt att jag ska på klassresa till sicilien den 18 tror jag? Det ska jag i alla fall. I fyra dagar.

Idag är det exakt en vecka sedan jag och Míll tog hål i örat. Wohoo! Bara 6-7 veckor kvar tills vi får byta örhänge!

Imorse kom Hampus och väckte mig vid halv åtta. Det var väl halvkul eftersom att jag inte kunde sova inatt...

Jag skriver mer senare, nu ska jag kolla klart på djurpolisen.

Tisdag

Nemen hej!
Nu verkar det fungera igen, hoppas jag....
Det är tisdag och det har varit dans. Jag som har oturen md mig vart jag än går, blev sjuk imorse och blev sämre och sämre under dagen, så nu är jag... ja... ganska sjuk tror jag. Dansen var i alla fall jättekul som vanligt, även om jag och Julia kom en halvtimme försent.... oooopps
Nu är jag jättejättetrött, så om jag i överhuvudtaget ska fundera på att gå till skolan imorgon så ska jag nog gå och lägga mig nu.
Jag tänkte vara lite busig och göra ett videoinlägg imorgon på lunchen, om jag går till skolan. Det blir alldeles för töntigt om jag är hemma själv och gör det. Men bara kanske!
See yaah!


Förresten så har det nog inte hänt så mycket speciellt under de två dagarna jag inte kunnat blogga. igår var jag på tabla, men det var bara en helt vanlig lektion, som var jätterolig, men det hände inget speciellt på vägen dit, där och på vägen hem.

RSS 2.0