Galen?

Ni måste tycka att jag är helt galen som skriver mer en ett inlägg en fin dag som denna. Och ni har rätt, jag är galen, men jag har legat i solen hela, hela dagen och mitt huvud håller på att sprängas... därför... sitter jag vid.. datorn ehh japp.
Jag har i alla fall gjort rabarbermuffins idag igen. Mycket goda, tycker jag! Johanna är, som vanligt, med sina kompisar på badberget. Alltså är det ännu en anledning till att jag sitter vid datorn, för att Johanna inte är hemma.
Jag tycker att Jarmo skulle vunnit Robinson! jag blev så sur när Ellionore vann! Hon hade ju inte klarat sig på en öde ö utan någon hjälp alls, eller hur!?
Imorgon är det 1 juni! Det är inte klokt vad det går snabbt. Det var nästan ett halvår sen det var jul, men det känns som om det var igår. Nu ska jag väl gå ut igen till värmen.
Ses senare!


Muffins


Hampus med en handduk på huvudet


Hampus igen

Kommentarer
Postat av: jenny

söt blogg :D



om jag har fattat rätt så kan man få jättemånag besökare om man går in på denna länk och gör 4 enkla steg: http://www.viraltrafik.se/?ynnej



vilken ras är hampus?

2009-06-01 @ 17:03:31
URL: http://jennyzz.blogg.se/
Postat av: C

Hur blir det med studenten på fredag, har du lust att stanna hos mej sen? =)

2009-06-01 @ 18:42:30
Postat av: Therese

Asså jag är verkligen jätte, jätteledsen, men jag kan inte stanna kvar i strängnäs för jag har tabla uppvisning på söndagen och repetition på lördagen, så tyvärr. Men kan vi inte träffas typ början av sommarlovet? jag kan vecka 26. hehe väldigt långt dit, men jag har så mycket nu :P

2009-06-01 @ 20:38:51
URL: http://piggepelle.blogg.se/
Postat av: Therese

Till Jenny.

tack så mycket!

Hampus är en Golden retriever som är 7 år.

2009-06-01 @ 20:39:47
URL: http://piggepelle.blogg.se/
Postat av: C

okidoki, hmm vecka 26... tror jag är fri då=)

2009-06-03 @ 18:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0